Meld je aan voor De KSN jeugddag

2816
05 aug 2015

De KSN jeugdcommissie organiseert op zondag 13 september een landelijke jeugddag. Deze vindt plaats onder de rook van Utrecht, op recreatieterrein Strijkviertel in De Meern. De toegang is gratis.

De centraal gelegen locatie is goed bereikbaar vanaf NS-station Vleuten (ongeveer 20 minuten lopen of 10 minuten met de bus). Ook is er volop parkeergelegenheid op het nabijgelegen industriegebied.


Wat gaan we doen?

Tijdens de jeugddag worden diverse workshops gegeven, zoals: het vissen met zigrigs, spodden, struinen/stalken en het inzetten van de juiste onderlijn- en loodcombinaties. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de behandeling van vis en natuur. De workshops worden gegeven door bekende en gespecialiseerde karpervissers, die jij als deelnemer het hemd van het lijf kunt vragen.
Aan het eind van de dag volgt een verloting onder de aanwezige deelnemers, waarbij zij kans maken op leuke prijzen. 


Meld je aan voor de KSN jeugddag op zondag 13 september.

Aanmelden

Deelname aan de jeugddag kan t/m 18 jaar en is gratis. Om de dag zo goed mogelijk in te kunnen delen, verzoekt De KSN geïnteresseerde jeugd om zich aan te melden via e-mail. Doe dit als volgt:
- Stuur een e-mail naar jeugddag@deksn.nl
- Vermeld je naam en leeftijd + die van jouw vismaten die eventueel mee gaan

Blijf op de hoogte

Check www.deksn.nl/de-jeugd/ en www.facebook.com/DeKSNjeugd voor de laatste informatie.
Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 12 september. Twijfel niet en meld je nu aan!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.