EVEZET TC Feeder: Henk van de Korput aan kop na twee wedstrijden

3634
04 jul 2016

Het eerste weekend van de EVEZET Topcompetitie Feeder zit er op. Afgelopen zaterdag en zondag werd aan het Noord Hollands Kanaal geworpen met de feederhengel met als doel: zo veel mogelijk vis vangen. En dat is aardig gelukt. Zaterdag won Gerrit Ansing met 37.643 gram en Henk van de Korput pakte de eerste plaats op zondag met bijna 37 kilo.

Verrassend is ook dat er geen enkele international van het afgelopen - teleurstellend verlopen - WK Feeder op het podium stond na de eerste wedstrijddag. Tweemaal Gerrit (Ansing en De Groot) en Eric van der Wilk vormden de Top3 op zaterdag. Op zondag redde Arnout van de Stadt de Oranje-eer door derde te worden. Vlak achter Henk van de Korput (eerste) en Frank de Ronde (tweede).

Algemeen Klassement

Door zijn vakwinst en vier wedstrijdpunten staat Henk van de Korput op een eerste plaats in het tussenklassement (5 wedstrijdpunten). Gevolgd door multitalent Ramon Ansing en Frank de Ronde (beiden 6 wedstrijdpunten). Het klassement staat dicht op elkaar, het volgende weekend in Almere (Trekweg) belooft dan ook een spannend slotakkoord te worden. Dit gaat plaatsvinden op 8 en 9 oktober. We moeten dus nog even geduld hebben!


Daguitslag 1e Evezet Topcompetitie Feeder d.d. 2-7-2016
Daguitslag 2e Evezet Topcompetitie Feeder d.d. 3-7-2016

Tussenuitslag Evezet Topcompetitie Feeder 2016 na twee wedstrijden


Gerrit Ansing met een brasem


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.