Jochem Myjer over sportvissen in College Tour terugkijken? (video)

4604
20 sep 2016

Vrijdag 16/9 om 21:10 uur op NPO 2 was cabaretier en sportvisser Jochem Myjer te zien in het programma College Tour, met interviewer Twan Huys. Reken maar dat de sportvisserij aan bod kwam!


-> Bekijk hier de uitzending gratis terug. Het item over sportvissen begint na 27:30 maar de hele uitzending is meer dan het kijken waard!

In College Tour interviewt presentator Twan Huys samen met honderden studenten bijzondere gasten. Het eerste interview van dit seizoen, met Jochem, vindt dit keer plaats in de Leidse Schouwburg. Het programma laat korte fragmenten zien uit zijn leven en van het werk van Jochem. De vragen van de studenten staan centraal.


Jochem Myjer tijdens Colle Tour, over zijn passie sportvissen.

In het programma waren eerder te gast onder anderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch, Steve Ballmer en de Dalai Lama, Sting, Richard Branson en Doutzen Kroes.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.