Arjan Marijs Nationaal Kampioen Kustvissen 2016

3816
17 sep 2016

Het eerste Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen werd vervist op de dijk bij Roptazijl in Friesland. Het was een prachtige zonnige dag en er werd veel vis gevangen. De vangsten bestonden voornamelijk uit zeebaars en bot.

Voor het kampioenschap hadden zich 107 deelnemers geplaatst via de selectiewedstrijden, die in het voorjaar waren gehouden. Dertien deelnemers waren afwezig, acht daarvan hadden zich van te voren afgemeld. Van de 94 aanwezige deelnemers konden er 89 vis ter meting aanbieden.
Uiteindelijk kon Arjan Marijs van WSV Reimerswaal de meeste vis laten meten. Hij had 704 cm en 23 vissen. Hij is daarmee de winnaar geworden van het Open Nationaal Kampioenschap. Op de tweede eindigde Corné Westerlaken van HSV De Zeebaars te Scherpenisse met 461 cm en Dirk Westdorp werd 3e met 261 cm. Zij ontvingen uit handen van Ron Gatowinas de medaille en het bekende Delfts blauwe bord.






Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.