Eerste landelijke finale van het clubkampioenschap

5328
26 okt 2016

Komende zaterdag is het zo ver. In totaal hebben 76 hengelsportverenigingen binnen de eigen federatie tegen elkaar gestreden voor het Clubkampioenschap. Nu gaan de zes federatiekampioenen de landelijke finale vissen. Wie wordt de eerste landelijke clubkampioen in de historie?

Met Sportvisserij Zuidwest Nederland als initiatiefnemer, hebben dit jaar zes federaties het Federatief Clubkampioenschap georganiseerd. Met bijna 1150 deelnemers verdeeld over 76 hengelsportverenigingen is dit een groot succes geworden. Breedtesport in optima forma. Het clubkampioenschap is een gezellige wedstrijd waarbij volwassenen en jeugd door elkaar heen en in teamverband een leuke wedstrijd vissen. Maar ook binnen de breedtesport geldt: eenmaal aan de waterkant wil iedereen natuurlijk wel winnen!

Deelnemers

HSV De Blankvoorn (Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe), HSV De Voorn (Hengelsportfederatie Midden Nederland), HSV Vette Baarsje (Sportvisserij Oost Nederland), HSV Sint Petrus (Sportvisserij Limburg), HSV Kennemerland (Sportvisserij Midwest Nederland) en HSV De Maasvissers (Sportvisserij Zuidwest Nederland) zijn de federatieve kampioenen van dit jaar. Om aan dit mooie breedtesportinitiatief een vervolg te geven, organiseert Sportvisserij Nederland komende zaterdag de landelijke finale.

Parcours
Aan het Noord Hollandskanaal (tussen Spijkerboor en de welbekende sluis) maken de zes federatieve kampioenen uit wie zich Nederlands beste club in 2016 mag noemen. Om 11.00 uur start de wedstrijd waarna om 15.00 uur het tweede signaal het eind van de wedstrijd inluidt. De finale wordt vervolgens afgesloten met een gezellig samenzijn en prijsuitreiking in het Wapen van Assendelft. Ook nieuwsgierig geworden? Kom gezellig kijken!

Klik hier voor het wedstrijdreglement
Klik hier voor de richtlijnen


Federatiekampioen Oost Nederland - HSV Vette Baarsje
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.