Sportvissen op televisie deze zomer

4271
19 jul 2017

Deze zomer is er flink wat sportvissen op televisie te zien. Eerst wordt van 24 t/m 27 juli de vierdelige serie Bart leert vissen herhaald op Nickelodeon en daarna starten vanaf 30 juli op RTL 7 de herhalingen van Vis TV 2017.

De goed bekeken serie Bart leert vissen wordt in week 30 herhaald op jeugdzender Nickelodeon. Van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli zie je om 08:50 uur iedere dag een aflevering waarin Viskid Boaz presentator Bart Boonstra leert vissen. Zo gaan ze onder meer witvissen met de vaste hengel, penvissen op karper, snoeken met kunstaas en karpervissen met topelastiek. De uitzendingen zijn ook te bekijken via de gratis Nickelodeon app en op www.bartleertvissen.nl.

Vis TV 2017

Vanaf 30 juli kun je vervolgens twaalf weken lang weer de visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal volgen op RTL 7. Iedere zondag om 09.00 uur wordt een aflevering van het tweeëntwintigste seizoen van Vis TV uitgezonden. Mocht je dus een keer een uitzending hebben gemist of de Vis TV-presentatoren simpelweg nog een keer in actie willen zien, stem je televisie dan tot en met half oktober op zondagochtend af op RTL 7. Daarnaast worden vanaf begin augustus elke doordeweekse dag om 9.00 uur alle Vis TV-afleveringen van seizoen 2008 t/m 2016 herhaald op RTL 7.

Bron: Hét Visblad

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.