Eerste aflevering van VIS TV 2018 gemist? Kijk hem online terug!

6877
09 jan 2018

Afgelopen zondag was de start van het nieuwe seizoen van VIS TV. Dat betekent weer twaalf weken op rij gloednieuwe visavonturen van Ed en Marco. In de eerste aflevering streek het presentatie-duo neer in Naarden-Vesting, waar ze meteen met de neus in de boter vielen. De aflevering is nu online terug te kijken.



Ook dit jaar is het thema van VIS TV ‘Stad & Land’. Daarom begint het tweetal het drieëntwintigste seizoen in het oude centrum van Naarden. Rondom dit historische stadje ligt een beroemde, stervormige vestinggracht. Onder de waterspiegel van deze toeristische trekpleister schijnt het barstensvol vis te zitten. Gewapend met match- en feederhengels gaat het duo achter de brasems en zeelten van Naarden-Vesting aan.



Gebroken hengel

Op de eerste stek aan de Oude Haven spotten Ed en Marco al meteen enkele ‘platten’. Het duurt dan ook niet lang voordat zowel Ed als Marco met een kromme hengel staan en er prachtige, goudgekleurde brasems in het schepnet belanden. Daarna moet Ed alle zeilen bijzetten om een sterke zeelt tussen de plompenbladen door te loodsen. Even lijkt het alsof er deze sessie niets fout kan gaan, maar dan slaat het noodlot toe: Marco’s hengeltop breekt als de lijn achter een plompenblad blijft steken. Dankzij de reservehengel van Ed kunnen de tot dan toe goed verlopen opnamen gelukkig wel worden vervolgd.

Primeur

Deze eerste aflevering worden beide heren overigens niet alleen door een camerateam gevolgd. Ook tv-recensent Bert van der Veer is aanwezig voor een reportage in Veronica Magazine. Hij heeft genoeg om over te schrijven, want als Ed en Marco met de boot naar de volgende stek varen stuurt laatstgenoemde de boot letterlijk de kant op. Dit leidt tot chaos in de platbodem, maar gelukkig blijven de hengels ongedeerd. Zo kan Marco even later een mooie bonusvis bijschrijven die de aflevering helemaal compleet maakt. Benieuwd naar dit bijzonder kleurrijke exemplaar dat nog nooit eerder voor de camera van VIS TV is verschenen? Kijk dan komende zondag om 09.00 uur naar VIS TV op RTL 7!


Een prachtige Naardense brasem voor Marco.


Herhaling

Het nieuwe seizoen van VIS TV start op zondag 7 januari om 09.00 uur op RTL 7 en loopt tot en met 25 maart. Twaalf weken lang kun je op zondagochtend dus kijken naar uitzendingen met splinternieuwe visavonturen van Ed en Marco. Kijk voor meer informatie, het volledige uitzendschema en het direct na de uitzending online terugkijken op www.vistv.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.