Karpervissen: een onvergetelijke visdag

29 sep 2016

Karpervisser Mark Hofman – bekend van de video’s en films die hij samen met zijn vismaat Michiel Pilaar maakt – ontvangt veel verzoekjes om een keer mee te gaan vissen. Daar kan hij vanwege tijdgebrek doorgaans niet op ingaan. Voor het verzoek van Diego via Stichting Make-A-Wish maakte Mark echter een uitzondering.

Diego is pas vijf jaar oud, maar heeft vanwege een nierziekte al een aantal zware operaties en behandelingen – waaronder een transplantatie – achter de rug. Gelukkig is deze jonge sportvisser aan de beterende hand en heeft hij weer genoeg kracht voor de visdag die eind juni voor hem in het verschiet ligt. Daar weet zowel Diego als zijn familie niets van, want dat hij een dag in de watten gelegd zal worden met onder meer een karpersessie, heeft vrijwilliger Cornelie van Stichting Make-A-Wish geheim gehouden.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.