VISpas online

Tegenwoordig kun je bijna alles bestellen via internet: van visaas tot visvakanties. Sportvissers verwachten natuurlijk dat ook de VISpas online is te bestellen. Daarom maakt Sportvisserij Nederland het voor elke hengelsportvereniging mogelijk om de VISpas online te verkopen met de Online VISpas Bestelmodule. De module is gratis en biedt zowel je vereniging als nieuwe leden veel gebruiksgemak en voordelen. De module leidt aantoonbaar tot een toename in het aantal leden!

Honderden hengelsportverenigingen hebben deze bestelmodule al geactiveerd, maar om het voor sportvissers zo makkelijk mogelijk te maken om lid te worden van een vereniging in hun eigen woonplaats, streven we naar een maximale landelijke dekking van de online verkrijgbaarheid van de VISpas.

Lees in het infoblad hierna meer over de bestelmodule of ga direct naar www.mijnhengelsportvereniging.nl ->modules -> Online VISpas Bestelmodule. Je vindt hier ook een handleiding met bovenstaande stappen en je kunt hem hier direct aanvragen!

Downloads

Infoblad (PDF): VISpas online - makkelijker lid worden kan niet!

Divide