Waar kan ik een VISpas kopen?

et is bij een steeds groter groeiend aantal verenigingen mogelijk om online een VISpas te kopen. Hiermee kun je direct naar de waterkant. Direct online bestellen kan via www.vispas.nl .

De VISpas is het lidmaatschapsbewijs van een vereniging. U krijgt daarbij lijsten van viswateren waar u mag vissen. U dient lid te worden bij een vereniging om de VISpas te bemachtigen. Als u nog geen lid bent van een vereniging, dan kunt u de VISpas online kopen of bij de hengelsportvereniging en/ of hengelsportzaak/dierenspeciaalzaak bij u in de buurt.

U krijgt bij het verkooppunt een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap mee, met de bovenkant kunt u direct gaan vissen en is een maand geldig. Door de onderkant(Aanvraag Definitief Lidmaatschap) op te sturen naar Sportvisserij Nederland zorgt u ervoor dat wij een VISpas voor u kunnen aanmaken. Deze VISpas wordt binnen 15 werkdagen na ontvangst van ‘Aanvraag Definitief Lidmaatschap’ opgestuurd naar u.

De kosten voor de VISpas zijn afhankelijk van de verenigingscontributie, maar de prijs zal tussen de € 27,50 en € 50,- zijn.
Divide