Bestel de VISpas direct online
Bestel de VISpas direct online
VISplanner rechtsgeldig
VISplanner rechtsgeldig
GRATIS MeeVIStoestemming
GRATIS MeeVIStoestemming
JeugdVISpas
JeugdVISpas
Welke VISpas heb ik nodig?
Welke VISpas heb ik nodig?
Zoek hengelsportwinkel
Zoek hengelsportwinkel
Waar mag ik vissen?
Waar mag ik vissen?
VISpas 2015 online bestellen
VISpas 2015 online bestellen
Nachtvissen/ 3 hengels
Nachtvissen/ 3 hengels
Visserijwet- en regels
Visserijwet- en regels
Laatste VISPas nieuws
Beroepsvisser uit Yerseke in kraag gevat 09 nov 2015 Beroepsvisser uit Yerseke in kraag gevat 0 1510 De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft deze week een beroepsvisser uit Yerseke in de kraag gevat. Dit gebeurde toen inspecteurs van de NVWA in samenwerking met de Rijksdienst voor Ond... Illegale schietfuiken aangetroffen op het Ketelmeer 03 nov 2015 Illegale schietfuiken aangetroffen op het Ketelmeer 0 1019 Dronten - Inspecteurs van de Omgevingsdienst OFGV, Sportvisserij Nederland, en de NVWA hebben zondag vijf illegale schietfuiken aangetroffen in het Ketelmeer. In deze fuiken zaten meer dan 100 palinge... Opnieuw illegale netten op het Markermeer aangetroffen 29 okt 2015 Opnieuw illegale netten op het Markermeer aangetroffen 1 949 Tijdens een gezamenlijke visserijcontrole hebben de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), politie, Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV), Friese Uitvoeringsdienst Milieu en ... Politie leert over visserijwet 24 okt 2015 Politie leert over visserijwet 0 700 Vorige week woensdag werd door de jurist van Sportvisserij Nederland op de Politieacademie in Lelystad cursus gegeven. Aan de cursus namen 10 enthousiaste mensen deel. NVWA en politie treffen ruim 2 kilometer aan illegale netten aan 20 okt 2015 NVWA en politie treffen ruim 2 kilometer aan illegale netten aan 0 2310 De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en de waterpolitie hebben afgelopen week 2.200 meter aan illegale staande netten in beslag genomen op het Markermeer. De eigenaar is bekend. Visseriji... Zeebaarsstroperij en karpers in bezit 12 okt 2015 Zeebaarsstroperij en karpers in bezit 3 5323 Op zaterdag 10 oktober 2015 vond er een Integrale Milieucontrole plaats op initiatief van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid met medewerking van Politiebasisteam Haringvliet, Natuurmonumenten en gem...
Meer nieuws
08 oktober 2015 Fuiken in beslag genomen bij visserijwetcontrole 28 september 2015 50 Syrische vluchtelingen krijgen hengel en VISpas (video) 25 september 2015 NVWA neemt honderden meters illegale netten in beslag 04 september 2015 Verenigingsrapportage controlesysteem RCS 02 september 2015 Minimummaat zeebaars verhoogd naar 42 cm Meer nieuws
VISPas
Selecteer uw taal

VISpas

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Let op: de VISpas is geldig tot en met 31 december van het lopende jaar.

Ed Stoop legt het uit:Waar mag ik vissen?

Lees hier meer over waar je met de VISpas of Kleine VISpas precies mag vissen.

Wat kost een VISpas?

Gemiddeld kost een VISpas tussen de 25 en 45 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar. De kosten van een VISpas zijn opgebouwd uit een landelijke afdracht aan Sportvisserij Nederland, een federatieve afdracht voor de regionale belangenbehartiging en de contributie van de vereniging zelf.

Word je ook nog lid van een andere hengelsportvereniging dan betaal je de afdrachten niet nog eens maar alleen de kosten voor de aanmaak van de Extra VISpas (3,50) en het lidmaatschapsgeld van die vereniging. Je kunt de eventueel betaalde dubbele afdracht via onze website terug vragen.

Meer informatie

Vragen over de VISpas? Kijk meteen of het antwoord op jouw vraag tussen de Veel Gestelde Vragen staat!

Bekijk de algemene voorwaarden behorende bij de VISpas en de algemene voorwaarden van de Kleine VISpas

Divide