Bestel de VISpas direct online
Bestel de VISpas direct online
VISplanner rechtsgeldig
VISplanner rechtsgeldig
GRATIS MeeVIStoestemming
GRATIS MeeVIStoestemming
JeugdVISpas
JeugdVISpas
Welke VISpas heb ik nodig?
Welke VISpas heb ik nodig?
Zoek hengelsportwinkel
Zoek hengelsportwinkel
Waar mag ik vissen?
Waar mag ik vissen?
VISpas 2015 online bestellen
VISpas 2015 online bestellen
Nachtvissen/ 3 hengels
Nachtvissen/ 3 hengels
Visserijwet- en regels
Visserijwet- en regels
Laatste VISPas nieuws
50 Syrische vluchtelingen krijgen hengel en VISpas (video) 28 sep 2015 50 Syrische vluchtelingen krijgen hengel en VISpas (video) 63 6790 Gisteravond was Vis TV presentator Marco Kraal te gast bij een uitzending van de late-avond-show 'Kun je het al zien?' van Paul de Leeuw. Paul deelde er hengels en Kleine VISpassen uit aan Syrische vl... NVWA neemt honderden meters illegale netten in beslag 25 sep 2015 NVWA neemt honderden meters illegale netten in beslag 2 1311 Visserijinspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben woensdag 23 september illegale visnetten met een totale lengte van 800 meter aangetroffen in het Markermeer. De staandwantnett... Verenigingsrapportage controlesysteem RCS 04 sep 2015 Verenigingsrapportage controlesysteem RCS 0 707 Met de introductie van het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS) in 2013, is in 2014 in een volledig jaar geregistreerd in het RCS door de controleurs sportvisserij. Minimummaat zeebaars verhoogd naar 42 cm 02 sep 2015 Minimummaat zeebaars verhoogd naar 42 cm 1 5391 Zeevissers opgelet! Vanaf 1 september is de minimummaat voor zeebaars verhoogd van 36 cm naar 42 cm. Deze nieuwe maat geldt voor zowel sport- als beroepsvissers in de Zuidelijke Noordzee, Het Kanaal, ... Vissen doe je zo (tips en video's) 26 aug 2015 Vissen doe je zo (tips en video's) 0 12815 Met de reeks brochures en bijhorende website 'Vissen doe je zo' introduceerde Sportvisserij Nederland enkele jaren geleden een spoedcursus voor iedereen die wil beginnen met vissen. Inmiddels zijn al ... Staandwant visserij Walcheren 24 aug 2015 Staandwant visserij Walcheren 0 1291 Afgelopen zomer heeft de staand wantvisserij ook rondom Walcheren de gemoederen flink beziggehouden. Daar is door enkele beroepsvissers intensief en soms illegaal gevist langs de stranden van Walchere...
Meer nieuws
20 augustus 2015 Meer zoute controle 19 augustus 2015 Meer water in de VISpas 10 augustus 2015 Nieuw water in de VISpas 21 juli 2015 Update VISplanner 01 juli 2015 Jaarverslag 2014 (download) Meer nieuws
VISPas
Selecteer uw taal

VISpas

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Let op: de VISpas is geldig tot en met 31 december van het lopende jaar.

Ed Stoop legt het uit:Waar mag ik vissen?

Lees hier meer over waar je met de VISpas of Kleine VISpas precies mag vissen.

Wat kost een VISpas?

Gemiddeld kost een VISpas tussen de 25 en 45 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar. De kosten van een VISpas zijn opgebouwd uit een landelijke afdracht aan Sportvisserij Nederland, een federatieve afdracht voor de regionale belangenbehartiging en de contributie van de vereniging zelf.

Word je ook nog lid van een andere hengelsportvereniging dan betaal je de afdrachten niet nog eens maar alleen de kosten voor de aanmaak van de Extra VISpas (3,50) en het lidmaatschapsgeld van die vereniging. Je kunt de eventueel betaalde dubbele afdracht via onze website terug vragen.

Meer informatie

Vragen over de VISpas? Kijk meteen of het antwoord op jouw vraag tussen de Veel Gestelde Vragen staat!

Bekijk de algemene voorwaarden behorende bij de VISpas en de algemene voorwaarden van de Kleine VISpas

Divide