Bestel de VISpas direct online
Bestel de VISpas direct online
VISplanner rechtsgeldig
VISplanner rechtsgeldig
GRATIS MeeVIStoestemming
GRATIS MeeVIStoestemming
Welke VISpas heb ik nodig?
Welke VISpas heb ik nodig?
Zoek hengelsportwinkel
Zoek hengelsportwinkel
Waar mag ik vissen?
Waar mag ik vissen?
Visserijwet en -regels
Visserijwet en -regels
Nachtvissen/ 3 hengels
Nachtvissen/ 3 hengels
Bestel de VISpas online
Bestel de VISpas online
Laatste VISPas nieuws
Stellendammer verdacht van vissen in met dioxine vervuild water 30 apr 2015 Stellendammer verdacht van vissen in met dioxine vervuild water 0 864 De politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hebben maandag 20 april zoekingen gedaan bij een visser uit Stellendam. Daarbij is 230 kilo wolhandkrab in beslag genomen en teruggezet ... Gratis MeeVIStoestemming: een kado voor VISpashouders 23 apr 2015 Gratis MeeVIStoestemming: een kado voor VISpashouders 0 5035 Sinds kort is het voor VISpashouders mogelijk om online de gratis MeeVIStoestemming aan te vragen. De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mog... Visstropers mogen illegaal gevangen vis inleveren bij zeehondenopvang 22 apr 2015 Visstropers mogen illegaal gevangen vis inleveren bij zeehondenopvang 0 996 Goeree-Overflakkee - Agenten betrapten dinsdagochtend vroeg twee mannen die illegaal vis vingen aan de Brouwersdam Buitenzijde. De mannen werden bekeurd. De illegaal gevangen vis is op last van het Op... VISpas campagne 2015 van start 21 apr 2015 VISpas campagne 2015 van start 0 853 Deze week is de jaarlijkse VISpascampagne weer van start gegaan. Vanaf 20 april vind je in zo'n 250 abri's gedurende twee weken grote VISpasposters in een ruime straal rond en in de Randstad. Kamervragen over strandvissen in Walcheren 07 apr 2015 Kamervragen over strandvissen in Walcheren 0 1305 OOST-SOUBURG - De PvdA heeft samen met de VVD kamervragen gesteld aan staatssecretaris Dijksma over de strandvisserij in Veere. De regeringspartijen willen graag dat de staatssecretaris het verbod op ... Baglimit zeebaars per 29 maart 2015 30 mrt 2015 Baglimit zeebaars per 29 maart 2015 2 5687 De EU Visserijraad heeft besloten tot een baglimit voor zeebaars. Voor alle vormen van recreatievisserij geldt vanaf 29 maart een maximum aantal van 3 zeebaarzen per persoon per dag.
Meer nieuws
18 maart 2015 Visser in Markermeer wederom de fout in met illegale netten 17 maart 2015 Gesloten tijden - zo zit het! 02 maart 2015 Illegale netten en ondermaatse snoekbaars aangetroffen 20 februari 2015 Gesloten tijden: zo zit het! 13 februari 2015 Beroepsvisser wederom met ondermaatse snoekbaars gepakt Meer nieuws
VISPas
Selecteer uw taal

VISpas

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Let op: de VISpas is geldig tot en met 31 december van het lopende jaar.

Ed Stoop legt het uit:Waar mag ik vissen?

Lees hier meer over waar je met de VISpas of Kleine VISpas precies mag vissen.

Wat kost een VISpas?

Gemiddeld kost een VISpas tussen de 25 en 45 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar. De kosten van een VISpas zijn opgebouwd uit een landelijke afdracht aan Sportvisserij Nederland, een federatieve afdracht voor de regionale belangenbehartiging en de contributie van de vereniging zelf.

Word je ook nog lid van een andere hengelsportvereniging dan betaal je de afdrachten niet nog eens maar alleen de kosten voor de aanmaak van de Extra VISpas (3,50) en het lidmaatschapsgeld van die vereniging. Je kunt de eventueel betaalde dubbele afdracht via onze website terug vragen.

Meer informatie

Vragen over de VISpas? Kijk meteen of het antwoord op jouw vraag tussen de Veel Gestelde Vragen staat!

Bekijk de algemene voorwaarden behorende bij de VISpas en de algemene voorwaarden van de Kleine VISpas

Divide