EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017

Sportvisserij Nederland heeft met het beleidsplan "Als Team naar de Top" (2016-2020) een nieuwe weg ingeslagen als het om wedstrijdvissen gaat. Teamvissen krijgt hierin een prominentere plek en daarom wordt ook in 2017 een competitie georganiseerd in teamverband.


Bondscoach Jan van Schendel en Marco Kraal geven in Visblad TV uitleg tijdens een onvervalst robbertje havenvissen op voorns in Huizen:EVEZET Nationale Teamcompetitie

In de maanden april tot en met oktober 2017 worden er zes wedstrijden gevist over drie verschillende weekenden. Een team mag bestaan uit vijf, zes of zeven wedstrijdvissers en er wordt in vijf vakken gevist (één teamlid per vak). Junioren, heren, dames... Iedereen mag in het team! Het winnende team krijgt het recht om afgevaardigd te worden naar het WK Clubs. Naast het teamklassement, wordt er ook een individueel klassement opgemaakt. 

Algemene Voorwaarden en  Reglementen van de EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017.

-> Schrijf je hier direct in

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 bedraagt € 825,-- per team.

Deelnemende teams

Teams 2017

Algemene voorwaarden en Wedstrijdreglement EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017  

Richtlijnen 1e/2e Teamcompetitie Zoet1 en 2 april 2017Beukerskanaal
Richtlijnen 3e/4e Teamcompetitie Zoet6 en 7 mei 2017Noord Hollandskanaal 
Richtlijnen 5e/6e Teamcompetitie Zoet30 sept en 1 okt 2017Lateraalkanaal

EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20

Speciaal voor dames (alle leeftijden) en jeugd onder 20 jaar wordt de EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20 georganiseerd. Over vier wedstrijden in twee weekenden wordt uitgemaakt welk team zich kampioen mag noemen. Voorafgaand aan deze competitie worden er in de federaties clinics georganiseerd voor het vormen van federatieteams, maar uiteraard kun je je zelf ook met een team opgeven. Een team bestaat uit vier wedstrijdvissers (wel mogen er willekeurige reserves ingezet wanneer een team dit nodig acht) en er wordt enkel een teamklassement opgemaakt. Lees verder in de reglementen hoe de competitie in elkaar steekt.


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20 2017 bedraagt € 440,-- per team

Deelnemende Teams

Teams Dames + U20 Teams 2017

Algemene voorwaarden en Wedstrijdreglement EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20 2017

Richtlijnen 1e/2e Teamcompetitie Zoet Dames + U2023 en 24 september 2017Kanaal door Voorne
Richtlijnen 3e/4e Teamcompetitie Zoet Dames + U2014 en 15 oktober 2017Noord Hollandskanaal


Teamvissen

De keus om in teamverband te gaan vissen is een hele bewuste. Zowel in de topsport als de breedtesport brengt het grote voordelen met zich mee. Op het EK of WK vis je als team Nederland, maar ook binnen de hengelsportvereniging versterkt samen vissen het sociale element, de binding met de club en het delen van vis-kennis. Samen vissen is gewoon heel gezellig én leerzaam!


Divide