Sharkatag 2018

Van 19 juli 2018 t/m 21 juli 2018

19 jul 2018

Op 19, 20 en 21 juli vormen de wateren rond Neeltje Jans weer het toneel voor Sharkatag. De inschrijvingen voor de zevende editie van dit populaire haaienvisevenement zijn geopend. Deze lopen nu rechtstreeks via de schippers – dus niet meer via Sportvisserij Nederland.

Deelname aan Sharkatag kost € 65,- per persoon en bij deze prijs zit het aas en een leuke Sportvisserij Nederland ‘goodiebag’ inbegrepen. De vloot vaart iedere dag om 09.00 uur uit, waarna er tot ongeveer 15.00 uur wordt gevist. Dit betekent dat je rond 16.00 uur weer aan wal staat. Er wordt vooral gevist op gevlekte gladde haaien, maar daarnaast is er ook goede kans op stekelroggen, ruwe haaien en andere bijvangsten. De gevangen haaien worden voorzien van een merkje – een ‘tag’ – zodat we via onderzoek meer te weten komen over de haaienpopulatie in de Noordzee. Kijk voor meer achtergronden over dit project op www.haairog.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.