DamesVISdag Spaarnwoude

25 september 2021

25 sep 2021

Steeds meer vrouwen en meisjes pakken de hengel en gaan naar de waterkant. Op 25 september organiseert Sportvisserij MidWest Nederland speciaal voor alle vissende dames een DamesVISdag in Spaarnwoude.

Tijdens de DamesVISdag worden er verschillende clinics gegeven. Zo is er een karperclinic, roofvisclinic, vastestok- en voerdemo clinic, vliegvisclinic, feedervissen en werpclinic én een visvangst-fotografie clinic. Je kunt deelnemen aan drie clinics. Uiteraard wordt er ook met elkaar gevist tijdens en houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Kan je niet vissen of heb je het nog nooit gedaan? Ook dan ben je van harte welkom en kun je samen met je vriendinnen kennismaken met de sportvisserij. Gewoon een leuke dag beleven, lekker lunchen en het is nog gratis ook!

Inschrijven


Aanmelden is gratis en kan via de website van Sportvisserij MidWest Nederland. Daar vind je ook meer informatie over de dag, die rond 10.00 uur begint en tot 16:30 uur duurt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide