Pike Experience

02 oktober 2022

02 okt 2022

De Pike Experience (PE) is een ééndaags roofvis evenement (10:00 – 17:00 uur) georganiseerd door de Vereniging Nederlandse Roofvissers. Het evenement zal plaats vinden in het plaatsje Kortenhoef op de jachthaven Ottenhome nabij de Loosdrechtse plassen. In de loods en een overdekt paviljoen is een tweedehands markt en tonen diverse hobbybouwers hun kunsten. Op het buitenterrein zullen demonstraties plaats vinden en zullen diverse visgidsen aanmeren aan de steigers om op te stappen.

Vele merken, groothandels, winkeliers en visgidsen hebben hun deelname al toegezegd. Uiteraard is de entree voor leden van
de Vereniging Nederlandse Roofvissers gratis en voor niet-leden slechts € 5,--. Onder alle aanwezige leden (exclusief bestuur, redactie en vrijwilligers) wordt een vis reis verloot ter waarde van meer dan € 1.000,-. Daarnaast is er een tombola met prachtige prijzen!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide