Vis jij ook mee op Nationale Hengeldag?

Op zaterdag 30 mei is het weer Nationale Hengeldag! Op deze dag zijn ruim honderd hengelsportverenigingen actief met allerlei activiteiten. Bij veel verenigingen kun je op deze dag ook gratis meevissen. Vis jij ook mee op Nationale Hengeldag?


Nationale Hengeldag is een mooie gelegenheid om nu ook eens zelf te ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. Informeer bij een hengelsportvereniging bij jou in de buurt of zij mee doet aan de viering van Nationale Hengeldag.

Ed Stoop Tour 2015

Ed Stoop, onze bekende presentator van VisTV, bezoekt dit jaar weer verschillende evenementen op Nationale Hengeldag.

De afgelopen maanden hebben zich weer tientallen enthousiaste verenigingen en federaties gemeld met diverse leuke activiteiten en evenementen op Nationale Hengeldag. De activiteiten variëren van open viswedstrijden, jeugd- en koppelwedstrijdjes, demonstraties van verschillende vistechnieken, open dagen, openingen van nieuwe visvijvers en vissteigers tot tweedehandsbeurzen van hengelsportartikelen.


Route Ed Stoop 30 mei 2015

• 09.30 – 10.30 uur HSV De Peel, opening vissteigers Heiakkervijver te Deurne
• 11.30 – 12.00 uur HSV 't Sluisje, jeugdwedstrijd Visvijver 't Luytelaar te Lieshout
• 13.00 – 14.00 uur HSV De Gender, koppelwedstrijd Visvijver het Biesven te Duizel
• 15.30 – 16.30 uur Verenigde Alblasserdamse Hengelaars, jeugdvisdag kanaal Nederwaard te Alblasserdam

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide