Nationale Hengeldag 2015 - Persinformatie

Op zaterdag 30 mei is het weer Nationale Hengeldag! Op deze dag zijn ruim honderd hengelsportverenigingen actief met allerlei activiteiten. Bij veel verenigingen kun je op deze dag ook gratis meevissen. Vis jij ook mee op Nationale Hengeldag?


Nationale Hengeldag is een mooie gelegenheid om nu ook eens zelf te ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. Informeer bij een hengelsportverenigiong bij jou in de buurt of deze mee doet aan de viering van Nationale Hengeldag.

Downloads

Hieronder vindt u enkele downloads, behorend bij het persbericht over Nationale Hengeldag 2015 van Sportvisserij Nederland (klik op de gewenste afbeelding voor een hoge resolutie download).

Persbericht (Word)
Nationale Hengeldag 2015

Logo (jpg)
Nationale Hengeldag

 Sticker (jpg)
Nationale Hengeldag

Ed & Marco (jpg)

Vissen met kids (jpg)

Vismeester aan het werk (jpg)


Ed Stoop Tour 2015

Ed Stoop, onze bekende presentator van VisTV, bezoekt dit jaar verschillende evenementen op Nationale Hengeldag. Ed bezoekt vijf verenigingen.

De afgelopen maanden hebben zich bijna 100 enthousiaste verenigingen en federaties gemeld met diverse leuke activiteiten en evenementen op Nationale Hengeldag. De activiteiten variëren van open viswedstrijden, jeugd- en koppelwedstrijdjes, demonstraties van verschillende vistechnieken, open dagen, openingen van nieuwe visvijvers en vissteigers tot tweedehandsbeurzen van hengelsportartikelen.

Route Ed Stoop

• 09.30 – 10.00 uur HSV 
• 11.00 – 12.00 uur HSV
• 13.00 – 13.45 uur HSV 
• 14.30 – 15.30 uur HSV


Divide