SERPELING IN ZESDE MISSIE VIS TV

5311
21 feb 2008

Voor de zesde missie van Vis TV, komende zondag om 10.00 uur op RTL-7, zijn Ed Stoop en Marco Kraal afgereisd naar het Limburgse Swalmen. In de mooie beek de Swalm leeft een vissoort die nog niet eerder in het programma verscheen, namelijk de serpeling.

Bekijk hier de promo voor de zesde missie.

Een soort blankvoorn, maar dan toch duidelijk anders. Lukt het niet om die te vangen, dan is een kopvoorn ook goed voor een geslaagde missie. Ed vist onder belangstelling van een kudde koeien met de vaste hengel, terwijl Marco geheel naar Engels voorbeeld met een wat langere werphengel voorzien van een zogenaamde centrepinreel zijn aas door de stroming laat meevoeren.

Met deze zesde missie zijn wij al weer halverwege de serie Vis TV van 2008 en zijn er tegen verwachting in al twee opdrachten mislukt. Er mag dus niets meer verkeerd gaan, anders kunnen onze presentatoren hun exotische visverassing, die pas volgt als de rest van de missie slaagt, op hun buik schrijven. Volgende week vist ons duo op baars en snoekbaars in het hart van onze hoofdstad Amsterdam.

Vis TV de Missie wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en is nog te zien tot en met zondag 13 april. Op zondag 23 maart is er geen uitzending. Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van 10.00 -10.30 uur, terwijl elke eerstvolgende zaterdagmiddag de herhaling volgt. Gedurende zomermaanden wordt de serie nogmaals in z’n geheel herhaald op de zondagmorgen. Voor meer info kunt u terecht op www.sportvisserijnederland.nl/vistv

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.