Jeugd leert vissen

6297
10 mrt 2008

WOUDENBERG - Zo als veel van jullie al weten is vissen een hartstikke leuke, maar niet altijd even gemakkelijke sport.

Daarom organiseert de jeugdcommissie van hengelsportvereniging Ons Genoegen uit Woudenberg dit jaar weer een gratis jeugdviscursus. Als je nog geen 14 jaar bent en al een beetje kan vissen, of het graag zou willen leren ben je van harte welkom. Als je nog geen lid bent is dit geen enkel bezwaar. Wil je na de cursus verder gaan met deze mooie sport, dan mag je de eerste wedstrijd gratis meevissen.

Als je het dan nog steeds leuk vindt kun je alsnog lid worden en alle overige wedstrijden meevissen waarbij er ook nog mooie prijzen te winnen zijn. De cursus wordt gehouden op de dinsdagavonden 11 maart, 25 maart en 8 april in de kantine van de korfbalvereniging Woudenberg. Dit is in hetzelfde gebouw als de voetbalvereniging. Alle avonden wordt er gestart om 18.30 uur en om 20.00 uur is het afgelopen. Voor limonade wordt natuurlijk gezorgd.

Bron: woudenberger.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide