Suggesties voor HSV Ledenadministratie?

4296
14 feb 2008

De VISpas blijkt een sterke naam die in korte tijd bij alle sportvissers, maar ook bij de controlerende instanties, bekend is geworden. Alle georganiseerde sportvissers hebben hetzelfde document, wat grote voordelen heeft bij de voorlichting en promotie.

Succesvol jaar
VISpas medewerker Gerben Koopmans kijkt terug op een roerig, maar succesvol jaar. "De gemiddelde ledenwinst van de verenigingen is meer dan 10 procent. Deze spectaculaire stijging is mede te danken aan sportvissers die voorheen niet met de juiste papieren visten. Het aantal zwartvissers is dus afgenomen en dat is een grote stap voorwaarts. In 2007 zijn meer dan 425.000 VISpassen uitgegeven", aldus Gerben.

Blijven verbeteren
Om de gehele administratie van de VISpas in goede banen te leiden is Sportvisserij Nederland in 2006 begonnen met het softwarepakket HSV Ledenadministratie. Mede door de suggesties van verenigingen is het softwarepakket sterk verbeterd en zijn wij aanbeland bij HSV Ledenadministratie 3.1. Hierin staan de verschillende visdocumenten standaard in het programma en bestaat de mogelijkheid om de nieuwe leden binnen te halen (importeren).

Aangezien HSV Ledenadministratie voor de verenigingen bestemd is, vragen wij u om eventuele suggesties en aanpassingen te mailen naar koopmans@sportvisserijnederland.nl. In de zomer van 2008 zal HSV Ledenadministratie 3.2 worden uitgebracht waarin verdere verbeteringen worden doorgevoerd, mede aan de hand van uw suggesties.

HSV Leden Online
Inmiddels is HSV Leden Online gelanceerd, u kunt dit programma gebruiken als u een Internetverbinding heeft. Via deze online versie kunt u actueel al uw leden zien en tevens NAW-gegevens, bijvoorbeeld vanwege opzegging, verhuizing of overlijden, rechtstreeks in de landelijke database aanpassen. De versie is inmiddels uitvoerig getest door Sportvisserij Nederland en het panel van HSV Ledenadministratie. Eventuele suggesties voor dit programma kunt u ook mailen naar koopmans@sportvisserijnederland.nl. Voor inlogcodes voor uw vereniging kunt u hier ook terecht.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.