Jaarverslag Sportvisserij Nederland

3745
14 jan 2008

Onlangs heeft Sportvisserij Nederland het jaarverslag 2006 aan alle verenigingen, federaties en overige relaties verzonden. Dit is het eerste jaarverslag van de organisatie na de fusie tussen OVB en NVVS.

Na de fusie heeft onze organisatie in 2006 een vliegende start gekend. Met veel steun en inzet is al snel een nieuwe organisatie neergezet die met enthousiasme, kracht en deskundigheid opkomt voor de sportvissers en de visstand in Nederland. In 2006 is hard gewerkt aan de invoering van de VISpas, waarmee sportvissers in de meeste wateren in Nederland mogen vissen. Mede hierdoor is medio 2007 het aantal aangesloten sportvissers opgelopen tot meer dan 500.000 personen.

Bij het jaarverslag is een overzicht van de wedstrijdresultaten 2006 en een adreslijst bijgevoegd, met gegevens van het bestuur van Sportvisserij Nederland, de federaties, de landelijke specialistenorganisaties en de commissies en coaches die werken onder de vlag van onze organisatie.

Het jaarverslag is als PDF-bestand te downloaden via de onderstaande link. Mensen met een trage internetverbinding let op: het bestand is 3,9 MB groot.

Een exemplaar aanvragen kan ook, stuur dan een e-mail 'Aanvraag Sportvisserij Nederland jaarverslag 2006' naar info@sportvisserijnederland.nl met in de mail duidelijk uw naam, e-mail, adres en woonplaats.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide