Belangrijkste visserijregels in nieuwe Duitstalige folder

2955
14 jan 2008

Voor de vele Duitse sportvissers die in de Nederlandse wateren (willen) vissen is een kleine handige folder samengesteld over de nieuwe regeling met betrekking tot de visdocumenten.

Uitgebreid staat omschreven welke visdocumenten met ingang van 2007 beschikbaar zijn en welke mogelijkheden die bieden. Uitgelegd wordt dat de nieuw ingevoerde VISpas, JeugdVISpas en Kleine VISpas van elkaar verschillen qua visserijmogelijkheden (aantal hengels en aassoorten) en het aantal te bevissen wateren. Verder staat in de folder aangegeven hoe de documenten te verkrijgen zijn en bij wie. Naast de uitleg over de documenten staan ook de belangrijkste visserijregels en voorwaarden vermeld waaraan de sportvisser zich dient te houden.

Hengelsportverenigingen kunnen de folder voor promotiedoeleinden kosteloos aanvragen bij de VISpaslijn van Sportvisserij Nederland (tel. 030-6058490). Alle Duitse sportvissers die geregistreerd staan bij Sportvisserij Nederland, dus ook de Duitse leden van uw vereniging, hebben deze nieuwe folder half februari al thuisgestuurd gekregen. Voor die groep heeft u de folder dus niet nodig., maar mogelijk wel voor de Duitse sportvissers die in de loop van dit jaar lid worden bij uw vereniging.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide