Nieuwe versie HSV Ledenadministratie

7540

De server van HSV Ledenadministratie 3.1 is drie weken offline geweest door werkzaamheden.

Gedurende deze periode was het niet mogelijk om het ledenbestand te exporteren (versturen) en te importeren (binnenhalen). Inmiddels werkt de server weer, maar om te exporteren/importeren is een nieuwe versie HSV Ledenadministratie nodig, namelijk HSV Ledenadministratie 3.1 build 7. Alleen met deze versie is het mogelijk om te exporteren/importeren! Voor het downloaden van deze versie dient u altijd een back-up maken van uw ledenbestand.
U kunt deze versie downloaden via de volgende link:

http://www.hsvleden.nl/downloads/hsv_ledenadministratie_31_build7.exe

Gebruikersnaam: hsv
Wachtwoord: whkm869

Het programma begint vervolgens met het demo-bestand van HSV de Karper. U kunt uw eigen database erin zetten door naar Systeemfuncties te gaan --> Instellingen --> Selecteer de database op uw computer --> Selecteer de database op uw computer en vervolgens uw Back-up selecteren.

Afgelopen jaar konden de verenigingen elke twee maanden de nieuwe leden importeren via Internet, nadat zij een e-mail hadden gekregen van support@hsvleden.nl met de melding dat de nieuwe leden klaar stonden. Voor veel verenigingen voldeed deze werkwijze niet, het moest frequenter en op ieder moment kunnen.
Sportvisserij Nederland heeft daarom een nieuwe functie gemaakt in HSV Leden Online. Als u in HSV Leden Online de functie Exporteren aanklikt en vervolgens ''Exporteren naar HSV Ledenadministratie'', dan zet u uw nieuwe leden zelf klaar voor HSV Ledenadministratie 3.1. U kunt dan vervolgens in HSV Ledenadministratie 3.1 de nieuwe leden binnen halen door de functie Systeemfuncties --> Ledenbestand im- of exporteren --> Importeren Ledenbestand --> Importeren via Internet.

Let op! Als u deze functie gebruikt neemt u de administratie rechtstreeks over die in de centrale database staat. U dient altijd vooraf een back-up te maken van uw ledenbestand, zodat u deze op elk moment terug kunt zetten. Als u zelf leden heeft toegevoegd, dan verdwijnen deze uit uw administratie. Houd er tevens rekening mee dat wanneer u exporteert, deze mutaties pas eerstvolgende vrijdag in HSV Leden Online worden verwerkt.

Als uw jeugdleden met een jeugdvergunning en/of Niet-leden wel in uw eigen database maar nog niet in de centrale database staan(HSV Leden Online), dan kunt u deze leden in Excel aanleveren via een email naar koopmans@sportvisserijnederland.nl. Vervolgens worden deze in HSV Leden Online geplaatst. Indien ze namelijk (nog) niet in de centrale database staan, verdwijnen deze als u importeert.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerben Koopmans van Sportvisserij Nederland (koopmans@sportvisserijnederland.nl of telefoon 030-6058461).
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.