Werkzaamheden Zuiderhavenhoofd op16 april, 17 april en 18 april 2008

5424
16 apr 2008

Op 16 april, 17 april en 18 april 2008 zijn er werkzaamheden op het Zuiderhavenhoofd gepland

Het doorgaan van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het betreft het aanbrengen van ECO-platen op diverse betonblokken. Sportvissers dienen er rekening mee te houden dat er beperkt toegang, of helemaal geen toegang tot het Zuiderhavenhoofd mogelijk is.

(foto: zeevissen.sovdenhaag.nl)

In het kader van het Rijke Dijk project wordt er een tiental proefblokken (X-Blocs) geplaatst op het Zuiderhavenhoofd. Dit zal vermoedelijk in de maand mei plaats vinden. De juiste data is nog niet bekend. De sportvissers dienen er rekening mee te houden dat er beperkt toegang, of helemaal geen toegang tot het Zuiderhavenhoofd mogelijk is.

In de zomer van 2008 zijn er ook nog diverse herstelwerkzaamheden voor zowel het Noorderhavenhoofd en het Zuiderhavenhoofd gepland. De juiste data zijn nog niet bekend. Deze zullen t.z.t. nog bekend gemaakt worden.

Bron: Rijkswaterstaat

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.