Stichting De Noordzee heeft een nieuw website

7434
22 mei 2008

Stichting De Noordzee is de onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie die werkt aan een schone en gezonde zee, waar menselijke activiteiten in evenwicht zijn met de natuur. De organisatie heeft haar nieuwe website gelanceerd.

Nieuwe onderdelen op de site zijn op de homepage de meldingenkaart en het onderdeel actueel met persoonlijke blogs van medewerkers. Ons inhoudelijke werk is voortaan ondergebracht in dossiers. Ook is er een speciale persingang en een agenda.

Actueel en blog
Op de homepage vind je alles wat bij ons actueel is: ‘nieuws’ (kleine nieuwsberichten), ‘pers’ (persberichten) en onze persoonlijke blog. In onze blog schrijven medewerkers over belangrijke bijeenkomsten en behaalde resultaten, geven we reactie op ander nieuws over de Noordzee en melden we wanneer we in het nieuws waren.
http://www.noordzee.nl/actueel.php
http://www.noordzee.nl/blog.php

Meldingenkaart
Prominent op onze nieuwe site is de kaart van de Noordzee, met meldingen van mensen die iets bijzonders op zee gezien hebben. Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie van wat er zich op zee afspeelt. Het kan gaan om milieuproblemen als drijvend afval of olie; om gevaarlijke situaties met schepen; om bijzondere ontmoetingen met bijvoorbeeld dolfijnen en zeevogels; of allerlei andere opmerkelijke dingen. Waarnemingen op zee zijn een waardevolle aanvulling op ons werk. We kunnen ze gebruiken in onze lobbyactiviteiten of er media-aandacht voor vragen.

De eerste 2 maanden krijgt elke 10e melder de dvd Schatten van de Noordzee. Dus: ben je op, aan of in zee en zie je wat bijzonders? Maak er een foto of een filmpje van en meld het ons op www.noordzee.nl/melding!

Dossiers
De dossiers bevatten informatie over de vijf speerpunten van Stichting De Noordzee: Schoon varen, Zuiver vissen, Ruimtegebruik op zee, Beschermde gebieden en Jij en de zee. Per dossier vind je een onderverdeling in onderwerpen en de meest actuele berichten/artikelen. Ook is duidelijk aangegeven wie welk onderwerp binnen het dossier beheert, zodat je weet wie je waarover kan benaderen.
http://www.noordzee.nl/dossiers.php

Pers
Voor journalisten en redacties is er een speciale persingang, met een overzicht van onze persberichten, onze meest actuele artikelen op de site en een handige link naar onze standpunten en dossiers.
http://www.noordzee.nl/pers.php

Agenda
De voor ons werk belangrijke momenten vind je voortaan in de agenda. Het kan gaan om vergaderingen van de Tweede Kamer of in Brussel, symposia of congressen en diverse evenementen langs de kust waar wij aanwezig zijn.
http://www.noordzee.nl/agenda.php

Bron: Stichting De Noordzee

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.