VISpas-folders in andere talen nu digitaal verkrijgbaar!

6961
09 jul 2008

Zoals bekend is de folder “Vissen? Altijd de VISpas mee!” bij de meeste verkooppunten van de VISpas verkrijgbaar. Om te zorgen dat ook sportvissers van buiten Nederland goed op de hoogte zijn van de voorwaarden en regels van de VISpas is deze folder vertaald in het Engels, Duits, Pools en Russisch.

De folders zullen in eerste instantie alleen digitaal beschikbaar zijn. Ze zullen worden aangeboden aan verschillende Engelse, Duitse, Poolse en Russische websites op sportvisserijgebied, om een zo groot mogelijke groep buitenlandse sportvissers te bereiken. Daarnaast zullen de folders te bekijken en downloaden zijn vanaf onze site onder de rubriek Vispas. Op de openingspagina zijn vlaggetjes van verschillende landen afgebeeld, die aangeklikt kunnen worden waarna de informatie in de betreffende taal wordt geopend.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.