Nieuwsbrief op maat van Sportvisserij Nederland

7805
10 jul 2008

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sportvisserij die jouw interesse hebben? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief op maat van Sportvisserij Nederland.

Of je nu sportvisser, bestuurslid van een hengelsportverening, controleur of ecoloog bent, met de digitale nieuwsbrief van Sportvisserij Nederland blijf je altijd op de hoogte. En het mooie is: je bepaalt zelf precies welk nieuws je wilt ontvangen!

Inschrijven en interessegebieden bepalen

Nog niet geregistreerd? Direct even doen!

Als je je inschrijft voor de digitale nieuwsbrief, dat kan bijvoorbeeld via 'registreren', rechts bovenaan de website, kun je exact aangeven van welke onderwerpen je voortaan nieuws wilt ontvangen. Als je jezelf al eerder hebt geregistreerd op de website, hoef je alleen maar in te loggen. Onder het kopje 'Nieuwsbrief' aan de linkerkant kun je vervolgens je interessegebieden zien, wijzigen en opslaan.


Als je je registreert op de website, kun je in je eigen profiel je interessegebieden bepalen

Jouw persoonlijke nieuwsselectie

In de nieuwsbrief vind je het laatste nieuws op basis van jouw interessegebieden in de onderste helft van de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Meer nieuws is op de website te vinden. Hier kun je direct naartoe door op een categorie in de nieuwsbrief te klikken (aan de rechterzijde). Het tussendoor wijzigen van je interessegebeiden kan natuurlijk altijd.


Onder 'uw nieuwsselectie' in de nieuwsbrief vind je nieuws op basis van jouw ipersoonlijke interesses.

Verspreiding en uitschrijven.

De digitale nieuwsbrief wordt eens per maand verstuurd. Uitschrijven kan op elk moment, via een link onderin de nieuwsbrief.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide