Controle nachtvissen

7646
13 jul 2008

Bron: aalten.streekgids.nl. AALTEN/WINTERSWIJK - De politie heeft in samenwerking met een controleur van Sportvisserij Nederland in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juli een controle gehouden op het nachtvissen in de wateren van Aalten en Winterswijk.

Er werden twee boetes uitgeschreven. In de nacht van zaterdag op zondag 13 juli werden er opnieuw twee vissers betrapt, ditmaal in Ulft aan de Oude IJssel.

Bij de Grote Gracht in Bredevoort werden in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juli twee vissers op de bon geslingerd. Zij visten in de Grote Gracht. Dit is niet toegestaan tijdens de nachtelijke uren.

In de nacht van zaterdag op zondag 13 juli werden er twee vissers bekeurd aan de Oude IJssel in Ulft. De twee mannen visten in totaal met zeven hengels. Zij mochten daar maar met 4 hengels vissen. Beide kregen een bekeuring van € 200.

Bron: aalten.streekgids.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.