Vissen in Noord-Holland op DVD

8808
22 aug 2008

Afgelopen zomer beleefde het eerste regionale visprogramma ‘Vissen in Noord-Holland’ zijn primeur. Tien afleveringen lang informatie over vis, stekken en natuurlijk het sportvissen in Noord-Holland.

Op de DVD neemt presentator Maikel van Breugel u mee naar de waterkant om de grootste, mooiste en meest bijzondere vissen te vangen. We vissen samen met de beste Noord-Hollandse vissers op onder andere karper, snoek, snoekbaars, blankvoorn en brasem.

Voor wie dit heeft gemist of nog een keer wil zien is er nu een DVD met alle afleveringen. De DVD is te koop in de betere hengelsportzaken in Noord-Holland en via de website van Sportvisserij Nederland.

Vissen in Noord-Holland is een samenwerkingsverband van verschillende hengelsportzaken in Noord-Holland, Pure Fishing, Sportvisserij Nederland en de Federatie van hengelsportverenigingen NoordWest Nederland.

Bron: interProvinciale Organisatie Sportvisserij

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.