Bestel nu de VISpas mapjes

12803
29 aug 2008

De visdocumenten hoeven tegenwoordig niet meer in de vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland zijn alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op te bergen.

In de stevige kunstleren map die jaren meegaat is plek voor drie vispassen, de Landelijke Lijst van Viswateren, lijst met aanvullingen en je verenigingslijsten. Zo zijn alle benodigde passen en papieren netjes bij elkaar gestoken en altijd bij de hand. Aanvankelijk gaf het nog problemen om bijvoorbeeld de viswaterlijsten van de POS-federaties in het mapje kwijt te kunnen, maar dat is verleden tijd. In het nieuwe VISpasmapje XL is ruimte genoeg voor alle waterlijsten.

Verenigingen kunnen er ook voor kiezen om hun eigen logo op de voorkant van de VISpasmap aan laten brengen. Het logo van de vereniging wordt dan in- of op de map gedrukt. Door deze bedrukte mapjes nu te bestellen, zijn ze ruim op tijd klaar om aan het eind van dit jaar aan de (nieuwe) leden aan te bieden.

Door hier te klikken is te bekijken wat de prijzen zijn voor de VISpasmapjes XL en de bedrukking. Voor grotere aantallen worden uiteraard aangepaste tarieven gehanteerd. Losse exemplaren van het VISpasmapje XL zijn gemakkelijk via onze webwinkel te bestellen.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.