Ledenwerfactie in uw woonplaats?

3668
03 okt 2008

Ook dit najaar kunt u samen met Sportvisserij Nederland een ledenwerfactie in de standplaats van uw hengelsportvereniging uitvoeren.

Sportvisserij Nederland kan een selectie maken van sportvissers in uw postcodegebied die in 2008 (nog) geen lid zijn geworden van een hengelsportvereniging. Deze mensen kunnen we aanschrijven, waarbij we ze wijzen op de voordelen van de VISpas en het lidmaatschap van uw vereniging. Uit eerdere acties in 2007 en het voorjaar van 2008 is gebleken dat dit kan resulteren in forse ledenwinst!

Bent u bestuurslid van een hengelsportvereniging en wilt u zich aanmelden voor deze actie? Neem dan contact op met onze projectleider ledenwerving/binding Gerwin Gerlach via het algemene telefoonnummer 030-6058400. U ontvangt dan via de mail een voorbeeld van een wervende verenigingstekst, die u kunt aanpassen of aanvullen naar uw wensen.
Door de ledenwerfactie in de maand oktober of november uit te voeren, kunt u wellicht voor het einde van het jaar al een aantal nieuwe leden voor het jaar 2009 inschrijven.

Deze ledenwerfactie is voor verenigingen in principe gratis. Bij een zeer hoge oplage of speciale wensen worden geringe kosten in rekening gebracht.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.