Koninklijke onderscheiding Alex Overbeeke

5540
22 dec 2008

Bron: de-streyenvissers.nl. Zondag 14 december tijdens de jaarlijkse feestmiddag als afsluiting van het seizoen 2008 waren de aanwezige leden totaal verrast toen om +/- 15.45 uur Burgemeester H.Polman van Bergen op Zoom even bezit nam van clublokaal Party-Restaurant Rozenoord.

De “overval” had alles te maken met de Koninklijke onderscheiding die “Mister Streyenvisser” Alex Overbeeke was toegekend door Hare Majesteit. Amper bekomen van “de bezetting” stond Alex oog in oog met zijn kinderen-kleinkinderen-familie-goede vrienden en sportvrienden uit de hengelsportwereld. Emotioneel hoorde hij aan waarom hij in aanmerking gekomen was voor het zeer zeker verdiende Lintje. De aanwezigheid van oprichter - oud voorzitter en Erevoorzitter André Vleghels gaf er een extra tintje aan, zoals de slagroom op een taart. Alex namens alle aanwezigen nogmaals proficiat.

Bron: de-streyenvissers.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.