Verenigingsnieuws in Hét Visblad

7831
04 feb 2009

Sinds kort kent Hét Visblad een nieuwe rubriek: “Verenigd sta je sterk”. Twee pagina’s, gereserveerd voor nieuws van en voor hengelsportverenigingen. Met de artikelen in deze rubriek wil Sportvisserij Nederland de hengelsportverenigingen informeren en ondersteunen bij het bestuurs- of verenigingswerk.

Omdat het lezen van andermans ervaringen erg leerzaam is, streven wij naar een forse verhoging van het aantal artikelen dat wordt ingebracht door onze achterban. Alle lezers van deze nieuwsbrief kunnen actuele of interessante zaken sturen naar het e-mailadres hetvisblad@sportvisserijnederland.nl, onder vermelding van “Verenigd sta je sterk”.

Is er binnen uw vereniging een succesvolle dag georganiseerd? Zijn er maatregelen uitgevoerd in of langs uw viswater en wilt u uw ervaringen delen met anderen? Werpt een goede samenwerking met uw gemeente of waterschap zijn vruchten af voor de vereniging? Deel uw ervaringen met alle lezers van Hét Visblad!

Met de rubriek “Verenigd sta je sterk” streven we uiteindelijk naar een leerzame uitwisseling van informatie, waar alle lezers maar vooral verenigingsmensen iets van opsteken. Uw bijdrage is welkom!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.