Visles op basisschool (video)

16237
16 feb 2009

Kinderen zijn gek op vissen. In Nederland vissen zo’n half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar. Vissen blijft leuk en daar kan geen TV, PC, Xbox of Game Boy iets aan veranderen. En dat is goed nieuws voor de sportvisserij, want die heeft de jeugd en dus .... precies!

Sportvisserij Nederland organiseert met behulp van zogenaamde Vismeesters vislessen op basisscholen. Zij benaderen actief scholen in de eigen omgeving om in het kader van het Vissenschool project vislessen te verzorgen, gevolgd door een visexcursie aan de waterkant. Niet alleen heel nuttig maar ook nog eens erg leuk om te doen!

Ook een visles (laten) verzorgen? Neem dan contact op met Sportvisserij Nederland en vraag naar Wannes Rovers. Wil je ook Vismeester worden? Dat kan, schrijf je in voor de cursus Vismeester van Sportvisserij Nederland.

Bekijk hieronder een visles op basisschool De Hoeksteen in Hoorn:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.