Vis TV weer vanaf 1 maart (video)

22253
25 feb 2009

Komende zondag 1 maart start weer een nieuwe serie van het populaire hengelsportprogramma Vis TV. Ook nu beleven presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal twaalf weken lang spannende visavonturen in het zoete en zoute water van Nederland.

De uitzendingen worden gerealiseerd door Sportvisserij Nederland en zijn tot 7 juni iedere zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL 7 te zien. Elke eerstvolgende zaterdagochtend wordt Vis TV ’s ochtends om 8.30 uur herhaald op RTL 4

De afgelopen drie seizoenen van Vis TV stonden in het teken van de vismissies die het tweetal moest volbrengen. Deze serie gaan Ed en Marco in een oude Landrover geheel ‘back to nature’ en op een avontuurlijke en vooral spetterende ontdekkingsreis langs de mooiste visstekken van Nederland.

De eerste uitzending op zondag 1 maart is zonder meer uniek te noemen omdat er dankzij de vorst van de afgelopen maanden voor het eerst in het twaalfjarige bestaan van Vis TV een aflevering op het ijs kon worden opgenomen.

Verder vissen Ed en Marco onder meer op karper in de polders bij Hellevoetsluis, op snoek in het Groene Hart, vanaf een golfbreker voor een prachtige Haagse duinenrij, op brasem aan de rivier de Lek bij Jaarsveld, op zeelt in een Brabants bosven en op geep aan de Oosterschelde.

Meer informatie

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide