Diefstal Carp Zwolle in Opsporing Verzocht

13994
09 mrt 2009

Opsporing Verzocht besteedt in haar uitzending van aanstaande dinsdag 10 maart aandacht aan de diefstal op de beurs Carp in Zwolle (7 en 8 februari j.l.). Het AVRO-programma roept de hulp in van de kijkers - en niet in de laatste plaats van vissende kijkers - bij het oplossen van deze laffe diefstal. De uitzending begint om 21.50 uur op Nederland 1.

Grote smet op de verder zeer geslaagde beurs Carp 2009 was de diefstal van uitsluitend high-end materialen uit onder meer de stands van Wout van Leeuwen, Schrijver Modelbouw en Harm Nuis. Zo werden er maar liefst dertien voerboten van Schrijver Modelbouw en 43 exclusieve hengels bij Wout van Leeuwen gestolen. Marcel Schouten, eigenaar van Wout van Leeuwen: "We hebben gelukkig ontzettend veel sportvissers in Nederland die samen voor een geweldige waakzaamheid kunnen zorgen. Ik hoop dan ook van harte dat er veel sportvissers naar Opsporing Verzocht zullen kijken en dat er mensen zijn die tips hebben die tot aanhouding van de daders kunnen leiden."


Marcel Schouten (links): "Hopelijk kunnen sportvissers helpen om deze diefstal op te lossen."

Voor de gouden tip looft hengelsportzaak Wout van Leeuwen een geheel door Roned Sportfishing verzorgde visreis naar Spanje uit. Tonnie Schrijver van Schrijver Modelbouw heeft voor de gouden tip een radiografisch bestuurbare voerboot met alles erop en eraan beschikbaar gesteld.

Eventuele tips kunt u doorgeven aan de Tiplijn van Opsporing Verzocht: 0800-6070.

De uitzending van aankomende dinsdag 10 maart om 21.50 uur op Nederland 1 wordt op woensdag 11 maart om 10.05 uur op Nederland 2 herhaald.

De gedupeerden danken u alvast voor uw waakzaamheid.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide