VIS TV Aflevering 5: op karper bij Hellevoetsluis (video)

18013
10 apr 2009

Komende zondag 12 april vissen Ed en Marco met de pen op karper in een mooie polder bij Hellevoetsluis. Wie de smalle enigszins troebele sloten ziet, verwacht hier amper vis. Maar, pas op. Witvis en vooral karpers zijn er talrijk.

13/03/2009 update: bekijk hier de herhaling van aflevering 5!

Wat niet altijd wil zeggen dat ze keer op keer buitengewoon enthousiast bijten. Vissen herkennen tegenwoordig immers allemaal de camera van Vis TV en dat heeft soms zo z’n consequenties. Aan de penhengels, de secuur afgestelde pennetjes en het aas zal het zeker niet liggen, dat is allemaal puik in orde. Alles hangt nu af van de vaardigheid van ons presentatieduo. Te meer nu donkere wolken zich samenpakken, de wind aantrekt en de eerste regendruppels zich op het water aftekenen.

Nederlandser visweer dan dit bestaat niet. Kijk daarom komende zondag 12 april om circa 10.00 uur op RTL-7 naar Vis TV, Back to Nature of te wel Terug naar de Natuur. Zaterdag 18 april wordt deze aflevering om 8.30 uur herhaald op RTL-4.

F1-held en sportvisser Ross Brawn stelt Vis TV uit

Omdat Formule1-goeroe én sportvisser Ross Brawn zo nodig de GP moet winnen, moeten wij op 19 en 26 april de uitzendingen VIS TV op RTL7 missen. Brawn is wereldberoemd als Formule-1 ontwerper en was ondermeer Head of design bij Williams, Benneton en Ferrari. Komende weekenden staat hij als leider bovenaan zijn eigen Brawn-team.

Voordat Brawn de racesport in ging had hij ook al zijn eigen team, maar dan in de hengelsportzaak die hij runde. Aan het begin van zijn carrière had het sportvissen zelfs meer zijn belangstelling dan de formule 1. Teams klaagden dat hij vaak meer in zijn hengelsportzaak te vinden was dan bij het team. Marco Kraal, presentator van VIS TV, heeft nu echter reden tot klagen. Al is het wel met een glimlach. Kraal: “Feitelijk komt het erop neer dat onze uitzendingen door nota bene een sportvisser worden uitgesteld. Om het goed te maken nodigen we hem bij deze uit om een keer met VIS TV mee te gaan vissen. Dat lijkt me een faire deal.”

Ross Brawn was enkele jaren geleden erg succesvol bij Ferrari en is momenteel onoverwinnelijk met zijn eigen Brawn-team. Ze wonnen de eerste race als team met een schitterende plaats 1 voor Button en een derde plaats voor Barrichello. Afgelopen weekend liet Brawn zich gelden door Button wederom op de eerste plaats te slingeren.

Voor die super prestatie kunnen wij sportvissers alleen maar diep respect hebben. Dan wachten we maar twee weken extra op onze eigen helden Ed Stoop en Marco Kraal. De eerst volgende VIS TV uitzending is aankomende zondag, daarna volgens de huidige planning op 3 mei rond de klok van 10.00 uur.

-> Meer over Vis TV en herhalingen bekijken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide