Zeevisdag op noordpier voor gehandicapten

4623
07 apr 2009

Bron: radiobeverwijk.nl. WIJK AAN ZEE - Er komt een speciale zeeviswedstrijd voor gehandicapten. De wedstrijd wordt georganiseerd door Zeevissen.com, organisator van meerdere zeevisevenementen, waaronder de zeevismarathon op de Noordpier.

De bijzondere dag zal plaatsvinden op 30 mei 2009 in de vorm van een koppelwedstrijd, waarbij elke gehandicapte visser wordt gekoppeld aan een niet gehandicapte sportvisser.

Zeevissen.com organiseert het evenement in samenwerking met NVGS, de visvereniging voor gehandicapte sportvissers in Nederland. Voor meer informatie over deze vereniging kunt u terecht op www.nvgs.nl. Veel gehandicapte vissers zien er al jaren naar uit eens zeeviswedstrijd op Noordpier te kunnen organiseren. Voor velen van deze vissers is dit echter niet mogelijk omdat de pier voor gehandicapte vissers niet of nauwelijks toegankelijk is. Het belangrijkste doel is om er een gezellige dag van te maken. En om de spanning wat op te voeren is er een koppelwedstrijd van gemaakt met ervaren wedstrijdvissers.

De wedstrijdduur is vier uur. Er wordt gevist van 11:00 uur tot 15:00 uur. In samenwerking met Rijkswaterstaat zal de organisatie er zorg voor dragen dat het vervoer van de gehandicapte vissers goed geregeld wordt. Voor de gehandicapte visser die interesse heeft om aan dit evenement mee te doen is nog een klein aantal plaatsen over. Er is rekening gehouden met mensen die zich alleen met een rolstoel kunnen verplaatsen. Zij mogen met hun eigen auto of ander vervoersmiddel tot aan de visplek rijden op de pier rijden. En deelnemers hoeven absoluut geen ervaren visser of zeevisser te zijn. Leeftijd vanaf 12 jaar.

Interesse of vragen? Stuur dan snel een mailtje naar gijs.schelvis@hotmail.com of bel 06 10872003.

Bron: radiobeverwijk.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide