Toch Vis TV op 26 april (video): feedervissen in de lek

12979
23 apr 2009

Toegegeven; het wordt zo zoetjesaan wat chaotisch rond Vis TV. Al treffen de producent en Sportvisserij Nederland geen enkele blaam, maar is het RTL die deze weken flink met uitzenddata en tijden heen en weer aan het schuiven is.

Duidelijk was vooraf aangegeven op welke zondagen Vis TV zou wijken voor de Auto GP. Zo ook zondag 26 april. Maar, nu blijkt dat de autorace die dag pas later in de ochtend start, heeft RTL-7 te kennen gegeven dat zij op zondag 26 april om 10.00 uur ’s ochtends gewoon aflevering 6 van Vis TV uitzenden. Daarin vissen Ed en Marco met de feederhengel op brasem. Een prachtige kom in de rivier de Lek bij het plaatsje Jaarsveld vormt het decor voor deze visserij.

Zonder verdere onderbrekingen is Vis TV ‘Back to Nature’ met komende zondag mee nog tot en met zondag 7 juni steeds van 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, terwijl op zaterdagochtend om 8.30 uur op RTL-4 herhalingen worden vertoond. Daarna wordt de serie gedurende de zomermaanden nogmaals in z’n geheel op de zondagmorgen op RTL-7 herhaald.

Voor meer informatie over Vis TV of herhalingen terugzien, kun je hier terecht.

Meer informatie over vissen met de feeder vind je hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.