Vis TV 3 mei: karperen in Flevoland

7505
29 apr 2009

Vis TV bezoekt dit jaar vooral veel mooie stukjes Nederland, terwijl Ed en Marco op hun beurt met een minimum aan hengelmateriaal op pad gaan. Dat levert niet altijd veel vis en ook lang niet altijd grote vis op, maar wel leuke televisie.

Komende zondag 3 mei vist ons tweetal in de Flevopolder. Voor de meeste van ons niet het mooiste gebied van ons land, maar met z’n uitgebreide groene vlaktes en ontelbare windmolens wel heel bijzonder. Bovendien barst de polder van het water en in dat water leven weer talloze soorten vis waaronder vooral veel karper.

Die gaat ons duo zondag proberen te vangen; Marco statisch met twee zeer lichte karperhengels en blikmaïs als aas en Ed met de vaste stok en daarnaast een lange telescopische werphengel. Het weer valt alleen tegen en de snijdende wind maakt de visserij er zeker voor Ed niet gemakkelijker op. Als dat maar goed gaat.

Kijk daarom komende zondag 3 mei om 10.00 uur naar RTL-7 of anders volgende week zaterdag om 8.30 uur naar de herhaling op RTL-4

-> Meer over Vis TV 2009

Uitzending gemist?

Klik hier voor de voorgaande uitzendingen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide