Vis TV aan de Boven Slinge (video)

8925
07 mei 2009

Komende zondag 10 mei vissen Ed en Marco aan de Boven Slinge bij Bekendelle. In de traag stromende beek leven allerlei stroomminnende vissoorten als kopvoorn en serpeling. Deze moeten volgens de berichten gemakkelijk zijn te vangen met hulp van wat lokvoer en een paar maden. Maar, tussen leven en vangen blijkt al gauw een wereld van verschil te zitten

Voorzien van matchhengel, centrepin en bolognesehengel struint het presentatieduo als ware beekridders door een prachtige natuur en langs een voor het oog bijna on-Nederlands water. Kleine vissen zijn er genoeg, maar dan ineens…!

De serie Vis TV Back to Nature is nog te zien tot zondag 7 juni op RTL-7, terwijl uitzendingen elke eerstvolgende zaterdagmorgen op RTL-4 worden herhaald. Bovendien worden alle 12 afleveringen van de serie komende zomer nog eens op evenzoveel zondagochtenden om 10.00 uur op RTL-7 herhaald.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide