Meerlandenwedstrijd jeugd aan Aarkanaal

6185
10 jul 2009

Op vrijdagmiddag 10 juli en zaterdagochtend 11 juli wordt de Meerlanden Viswedstrijd voor de Jeugd aan het Aarkanaal tussen Alphen a/d Rijn en Ter Aar gehouden.

De deelnemende landen zijn België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en Nederland.

Na de afgelopen dagen en zelfs vanmorgen nog druk te hebben getraind, wordt vanmiddag om 14.30 uur het eerste startsein gegeven. Deze wedstrijd eindigt om 17.30 uur, waarna de vangst van elke deelnemer wordt gewogen, ter plekke weer teruggezet en het tussenklassement opgemaakt. Morgen volgt de tweede en beslissende match van 9.00 tot 12.00 uur, waarna de eindresultaten kenbaar worden gemaakt en de prijzen uitgereikt in etablissement De Vlinder in Ter Aar.

Het jeugdteam van Sportvisserij Nederland – bestaande uit Thom Aafjes, Mike van Asch, Jeffrey Bakkernes, Luciën de Rade, Koen Raven, Roel Reuvers, Tim van Scherrenburg en Roy Vos – is geselecteerd aan de hand van resultaten tijdens de Nationale Topcompetitie, een serie van acht viswedstrijden door heel het land. De Nederlandse jeugdploeg wordt gecoacht door de drie bondscoaches Jan van Schendel, Willem Raven en André Schipper.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide