Video: Stekkie TV internethit

5022
06 aug 2009

De zes afleveringen van Stekkie TV op de razend populaire jeugdwebsite Stekkie.nl zijn een gigantisch succes. De visfanaten Maus, Nick en Steef trokken er de afgelopen maanden op uit om hun kunsten voor de camera te vertonen. Stuk voor stuk trokken de afleveringen duizenden kijkers.

Het jeugdige enthousiasme van het presenterende trio werkt aanstekelijk en de kijkers waarderen hun inzet enorm getuige de vele reacties onder de filmpjes. De regisseur Keven de Zwart is vereerd en hoopt dat hij een vervolg met 'zijn jongens' mag maken.

De Zwart: "Dit zijn de vissers van de toekomst. Ondanks dat ze nog erg jong zijn - de oudste is nog geen 16 jaar - zijn ze ontzettend serieus met de hengelsport bezig. Ze laten zien hoe je vis goed behandelt, een onthaakmat is vanzelfsprekend en ze denken echt na hoe ze iets op een leuke manier kunnen uitleggen."

De zes films zijn op Stekkie.nl vertoond, maar natuurlijk kun je ze allemaal zo vaak terug kijken als je wilt op het Stekkie Youtube-kanaal. Hieronder zetten we de zes afleveringen even voor je op een rij.

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide