WK Update - Fransen, Italianen en Belgen scoren op Lage Vaart

6251
10 aug 2009

De Nederlandse wedstrijdvisserij is afgelopen weekend even goed wakker geschud tijdens de Sensas Challenge op het WK-Parcours in Almere. Het Franse team won overweldigend, met Italië en België respectievelijk op plaats twee en drie. Het Nederlandse Team Grauvell/Van Den Eynde werd vierde. In totaal deden er 20 teams mee aan deze eerste en laatste grote wedstrijd op het parcours waar op 5 en 6 september het WK wordt vervist.

De tactiek verschilde op de tweede daqg niet veel van zaterdag: veel kleine vis vangen met de vaste stok en ondertussen de vangst van een of meerdere grote brasems forceren. Deze uitermate spannende aanpak - wie fouten maakt, krijgt geheid een lage klassering aan de broek - zal ook op het WK bepalend gaan zijn.

Meer info: www.wksportvissen2009.nl en www.twitter.com/wksportvissen

De Belgische bondscoach Roland Marcq is verzekerd van een ijzersterk team dat ook op 5 en 6 september hard kan uithalen.

Arjan Klop, lid van de Nationale Selectie, schept een betere vis.

De Italianen gelden al sinds jaar en dag als een van de sterkst vissende landen ter wereld als het om tempo en veel kleine vis gaat. Dat lieten ze ook afgelopen weekend weer zien.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide