Negenentwintig bekeuringen tijdens controles Maasplassenproject

4908
01 sep 2009

Bron: Politie Limburg-Noord. Roermond - De politie heeft in het kader van het project Maasplassen tussen zaterdagavond 21.00 uur en zaterdagmorgen 05.00 uur in het gebied De Weerd in totaal 28 bekeuringen uitgeschreven.

Met het Maasplassenproject wordt de overlast aangepakt rond de Maasplassen die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuurtje stoken en het dumpen van afval. In totaal werden 40 personen gecontroleerd.

De bekeuringen waren voor het negeren van een gesloten verklaring (11), illegaal kamperen (8), de visserijwet (5) en het zich bevinden op verboden terrein (4). De politie werkte samen met Bijzonder Opsporingsambtenaren en politievrijwilligers. De controles werden uitgevoerd door zes personen.

De controles vinden plaats in aanvulling op de al eerder door de beheerders genomen maatregelen om overlast te voorkomen c.q. te beperken zoals het instellen van een nachtelijk visverbod op de Maasplassen, het plaatsen van omheiningen en bordjes verboden toegang en het maken van greppels en het plaatsen van verkeersborden waardoor op bepaalde wegen 's nachts geen motorvoertuigen meer mogen komen.

Bron: Politie Limburg-Noord

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide