WK: Oranje klaar voor de strijd

6955
04 sep 2009

Het Nationale team is er klaar voor. De laatste trainingsdag gaf de mannen het vertrouwen dat nodig is om voor het erepodium te gaan. De vis op het wedstrijdparcours wordt minder goed vangbaar, maar de gekozen tactiek werkt en niemand bleef onder de twee kilo vis. Dieter Friederichs spande de kroon met drie prachtige brasems die samen bijna zes kilo in de schaal legden.

Een gedegen en weloverwogen voerplan bepaalt in grote mate het succes tijdens de wedstrijd. Hier legt Christian Surquin in ieder geval een goede bodem voor de laatste training.

Dieter Friederichs wist als een van de weinigen in vak D brasem te haken. En dan maar gelijk mooie dikke vissen!

Het parcours ligt er prachtig bij en is volgens veel deelnemers het mooiste dat ze in jaren hebben gezien. Hulde voor de organisatie en de Gemeente Almere.

Arjan Klop weet hoe belangrijk de kleinere vissen zijn en schept ook dit bliekje. Hij verzamelt uiteindelijk ruim 2,5 kilo aan vis.

Diego Da Silva, de Franse krachtpatser, geniet met volle teugen van de trainingen. Houd deze man in de gaten de komende dagen.

Na de training werd de vangst van het Nederlandse team doorgemeten door het team van HVR-Online, Sportvisserij Nederland. Dit helpt de visstand op de Lage Vaart te monitoren.

Dieter Friederichs met een van de drie schitterende brasems die hij vandaag wist te vangen. Net als gisteren haalde hij ook vandaag het hoogste gewicht in zijn sector.

Dit is genieten geblazen. Als jij ook van dit spektakel wilt genieten, moet je zeker naar de Lage Vaart komen dit weekend.

Coaches Jan van Schendel (links) en André Schipper bespreken de definitieve aanpak voor de komende twee wedstrijddagen. Namens Sportvisserij Nederland heel veel succes toegewenst!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide