Digitale nieuwsbrief: schrijf je in!

13362
12 feb 2015

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sportvisserij die jouw interesse hebben? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief op maat van Sportvisserij Nederland.

Of je nu sportvisser, bestuurslid van een hengelsportverening, controleur of ecoloog bent, met de digitale nieuwsbrief van Sportvisserij Nederland blijf je altijd op de hoogte. En het mooie is: je bepaalt zelf precies welk nieuws je ontvangt!

Inschrijven en interessegebieden bepalen


Inschrijven kan direct op de homepage van Sportvisserij Nederland. Vul gewoon je e-mail adres in.


Geef vervolgens aan over welke onderwerpen je voortaan nieuws wilt ontvangen. Zo ontvang je alleen voor jou interessant nieuws.


Afhankelijk van je gekozen interesses, ontvang je nieuws voor Sportvissers, Verenigingen en/ of Vis & Water gerelateerd. Je ontvangt dus maximaal 3 nieuwsbrieven per maand. Het tussendoor wijzigen van je interessegebeiden of afmelden kan natuurlijk altijd.


Onder 'uw nieuwsselectie', onderaan de nieuwsbrief, vind je nieuws op basis van jouw persoonlijke interesses.

Verspreiding en uitschrijven.

De digitale nieuwsbrief wordt eens per maand aan ruim 20.000 abonnees verstuurd. Uitschrijven kan op elk moment, via de link onderin de nieuwsbrief.

Waar wacht je op? Schrijf je direct in en blijf ook op de hoogte!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.