Vrouw eet goudvissen op na ruzie met haar ex

3526
01 okt 2009

Bron: hln.be. Uit de serie 'Bizar' het volgende nieuws... Scheiden doet lijden, ook soms voor goudvissen. Een vrouw uit Texas heeft zeven van die visjes uit het appartement van haar ex-echtgenoot gestolen. Eenmaal thuis, bakte ze diertjes in de pan en sloeg er drie naar binnen.

Juwelen

Het koppel, dat al gescheiden was van tafel en bed, had voor de zoveelste keer ruzie. Ditmaal ging het over juwelen die de vrouw van haar ex had gekregen, maar die hij weer had teruggenomen.

Sudderen

De dame liet zich niet onbetuigd, trok naar de flat van manlief en haalde daar zeven goudvissen uit een bokaal. Thuis bakte ze de vissen en at er drie van op. In het politieverslag staat te lezen dat er nog vier vissen in de pan lagen te sudderen.

Zonder gevolg

De zaak blijft verder zonder gevolg omdat ze zich in de privésfeer afspeelt, aldus de politie. Het koppel had de goudvissen destijds samen gekocht, toen alles nog koek en ei was. (eb)

Bron: hln.be

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.