Peuterfonds evenement: verslag

4977
07 okt 2009

Op zaterdag 26 september 2009 vond er alweer een Peuterfonds evenement plaats! Deze keer voor 8 kinderen met een verstandelijke beperking van Scouting Groep Buys-Ballot uit Epe en Heerde en 6 kinderen, met een licht verstandelijke beperking, van Kwadrant Arkemeyde.

Voor deze gelegenheid stelde Forellenkwekerij 't Smallert in Emst, geheel belangeloos, haar prachtige viswater ter beschikking. Het Peuterfonds zorgde ook deze keer weer voor 1 op 1 begeleiding zodat ieder kind op voldoende aandacht en zorg kon rekenen.

Mooie forellen werden er gevangen en na afloop kon er nog even heerlijk gespeeld worden in het pretpark. Ieder kind ging naar huis met een mooie Sportvisserij NL pet, een Stekkie-boekje met bijbehorende attributen, uiteraard een hengel met toebehoren en als klap op de vuurpijl een heuse vismedaille!

De Stichting Peuterfonds heeft wederom laten zien haar doelstelling waar te maken. Maak een ziek kind blij! Wil jij dat ook doen of op een andere manier helpen? Surf dan even naar www.peuterfonds.nl

-> Check hier het fotoverslag!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.