Vissers overvaren

4032
19 okt 2009

Bron: nu.nl. Binnenvaartschip vaart over bootje heen. DEN BOSCH - Een binnenvaartschip heeft zaterdagochtend op de Maas bij de Bokhovense Maasdijk in Den Bosch een roeiboot met twee vissers overvaren.

De jongste wist op eigen kracht de wal te bereiken, de oudste sportvisser ging kopje onder. Hij werd gered door zijn maat, aldus de politie.

Volgens de politie zag de 60-jarige schipper van het binnenvaartschip het vissersbootje over het hoofd toen hij vanaf het Henriëttekanaal de Maas opvoer. Het vrachtschip voer over de roeiboot heen waardoor de twee mannen uit Kerkdriel genoodzaakt waren overboord te springen.

Ziekenhuis

Omstanders hebben de 55-jarige gereanimeerd. Hij had drie minuten onder water gelegen. De man is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De waterpolitie het Korps Landelijke Politiediensten onderzoekt de toedracht.

Bron: nu.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide